Ευχές και αθλητικό υλικό μοίρασε στο Σύλλογο ΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ ο Γιώργος Μαυροειδής

O Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού (Ν.Π.Δ.Δ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΣ ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ. Τους πρόσφερε αθλητικό υλικό, στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που οργανώθηκε, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζεφυρίου.
Τις ευχές τους αλλά και τα συγχαρητήριά τους για την ωραία προσπάθεια που γίνεται έδωσαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, στο προπονητικό team, στους αθλητές και στους γονείς τους,  ο Δήμαρχος Φυλής  Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ  Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, και ο Αναπληρωτής Δημάρχου και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς,  συνεχάρη τα παιδιά που απαρτίζουν τα αθλητικά τμήματα, το Δ.Σ και τους προπονητές κι έδωσε την υπόσχεση να στηρίξει την προσπάθεια τους όπως και σε όλους του αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους που πάνε τον Δήμο μπροστά.
 Επίσης, την εξαιρετική αθλητική βραδιά  τίμησαν με την παρουσία τους οι:  Ειρήνη Αϊνδιλή, Ολυμπιονίκης Ρυθμικής γυμναστικής, Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής και η Εύα Χριστοδούλου Ολυμπιονίκης Ρυθμικής γυμναστικής.
Κατά τη λήξη της εκδήλωσης, έγιναν και βραβεύσεις των αθλητών που χάρισαν στον Σύλλογο σημαντικές διακρίσεις κατά τη χρονιά που πέρασε. 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο