ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ: Είμαστε εδώ για να λύνουμε προβλήματα

Τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, με τη δέσμευση για την ολόπλευρη στήριξη της ομάδας, που όπως τόνισε της αξίζουν μεγάλες διακρίσεις, μετέφερε στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς (ΑΟ Ζωφριάς), ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής. “Είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να λύνουμε προβλήματα” κατέληξε καταχειροκροτούμενος και ευχήθηκε σε όλους να διασκεδάσουν.
Τα σπουδαία ονόματα του Δημοτικού και Λαϊκού τραγουδιού που ανέβηκαν στην μεγάλη σκηνή του γηπέδου Αγίου Νικολάου, το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2022, δικαίωσαν τον Α.Ο Ζωφριάς και αποζημίωσαν το πολυάριθμο ακροατήριο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη!
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κι εκπρόσωποι, Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του τόπου.
Φιλόξενα όλα τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο Ζωφριάς, περιποιήθηκαν τους εξαίρετους καλλιτέχνες και τον κόσμο και φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο