Κοντά στον 10ο Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ)

Κοντά στον 10ο Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών (160 ποδηλάτες κάθε ηλικίας), βρέθηκε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ Η ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής.
Με φετινό σύνθημα, ένα ευρηματικό λογοπαίγνιο, για μια καλύτερη καθημερινότητα, το “ Δεν παρκάρουμε στα πεζοδρόμια – Σεβόμαστε τους Πεζούς γιατί στη Ζωφριά… ζω Freeααα!” η εκδήλωση υπήρξε απόλυτα πετυχημένη από κάθε άποψη.
Την οργανωτική ευθύνη είχε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, συνεπικουρούμενη από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και από τον Σκακιστικό Όμιλο “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας”.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και συνεχάρησαν με θερμά λόγια τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι κι Εκπρόσωποι Πολιτιστικών – Κοινωνικών Φορέων του τόπου και της Σχολικής Κοινότητας.
Όπως κάθε χρόνο οι διαδρομές ήταν δύο. Η πρώτη για τους μικρούς ποδηλάτες και η δεύτερη για τους ενήλικες. Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος έγινε από την Πρόεδρο Ευαγγελία Κωβαίου και τους συνεργάτες της, ιδιαίτερη αναφορά στη ανεκτίμητη αξία της χρήσης του κράνους για την προστασία των ποδηλατών.
Κορυφαία όπως πάντα υπήρξε και η διαδικασία της απονομής των επάθλων και των δώρων που φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς οι χορηγοί της Ζωφριάς, τιμώντας την πρωτοβουλία του Συλλόγου πρόσφεραν 85 δώρα!
Η Ευαγγελία Κωβαίου μάλιστα, θέλοντας να τιμήσει τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής αλλά και τους Χορηγούς κάλεσε στο βήμα της σκηνής του αμφιθεάτρου “ΒΟΡΕΙΝΟ” αμφότερους, προκειμένου να βραβεύσουν τους ποδηλάτες και να απονείμουν δώρα στους τυχερούς που ανέδειξε η κλήρωση.
Όλοι τους άλλωστε αντάλλαξαν θερμές ευχές και ανανέωσαν το ετήσιο ραντεβού για του χρόνου και τον 11ο Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς.

Φωτό:Γιάννα Τσίγκου

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο