Πετυχημένο χριστουγεννιάτικο δρώμενο στο Κολυμβητήριο με τη συνεργασία Πολιτιστικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ)- Συλλόγου ΑΡΙΩΝ

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το διήμερο 20 και 21 Δεκεμβρίου 2022 το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων. Μικροί και μεγάλοι χάρηκαν με την ψυχή τους το Χριστουγεννιάτικο δρώμενο που διοργάνωσε ο κολυμβητικός σύλλογος Αρίων Φυλής σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ).
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ  Γιώργος Μαυροειδής και η Πρόεδρος του Αρίωνα  Κατερίνα Τσότσου υποδέχθηκαν τους μικρούς πρωταγωνιστές του δρώμενου, δηλαδή τα παιδιά του Δήμου Φυλής και τους γονείς τους και δέχτηκαν από όλους συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση!
 Ο Άγιος Βασίλης, ο χιονάνθρωπος ΟΛΑΦ, μουσικές, γλυκίσματα, μπαλόνια, δώρα και πολλές εκπλήξεις δημιούργησαν ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος , ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολική Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.


 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο