Στηρίζει την τοξοβολία στον ΕΠΟΣ Φυλής ο Αθλητικός Οργανισμός (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ)

Με μια όμορφη γιορτή, στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής, έκλεισε τις προπονήσεις του για το 2002 το Τμήμα Τοξοβολίας του Ελληνικού Πολιτιστικού και Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΠΟΣ) Φυλής. Στο Γιώργο Μαυροειδή και στο Δήμο Φυλής οφείλεται η ανακαίνιση του χώρου ΘΕΑ, όπου φιλοξενείται το Τμήμα Τοξοβολίας.
Στη γιορτή πιστοποιήθηκε ότι το 2022 ήταν μια χρονιά που η τοξοβολία στον Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής απογειώθηκε! Οι προσπάθειές του συσπείρωσαν πολλούς νέους αθλητές και η συστηματική προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος άρχισε να αποδίδει καρπούς.
Η βραδιά άρχισε με ανοιχτή προπόνηση-επίδειξη τοξοβολίας με τον προπονητή Θανάση Μπέλλο. Στη διάρκεια της γιορτής δοκίμασε τις ικανότητές του στο τόξο και ο Γιώργος Μαυροειδής. Εν συνεχεία απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον πρώτο προπονητή του Συλλόγου Δημήτρη Χρυσαδάκο και έκλεισε με κέρασμα και μουσική.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Διονύσης Βλάχος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κλασσικού Αθλητισμού Μάκης Τοπαλίδης, πολλοί γονείς και φίλοι των αθλητών.

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο