Στο πλευρό του ΕΥΝΙΚΟΥ Χρήστος Παππούς και Γιώργος Μαυροειδής

Συγχαρητήρια στην Αντρική Ομάδα του αθλητικού σωματείου ΕΥΝΙΚΟΣ για τις τελευταίες επιτυχίες της στην Α’ ΕΣΚΑ Αττικής, όπου αγωνίζεται καθώς και στη Γυναικεία που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική, έδωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής.  Απευθυνόμενος μάλιστα στις αθλήτριες υπογράμμισε ότι “μια ήττα δεν κρίνει το αποτέλεσμα”, προσθέτοντας πως  το μέλλον τους ανήκει. “Εμείς ως Διοίκηση θα είμαστε στο πλευρό σας!” κατέληξε. Τα παραπάνω ανέφερε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του σωματείου, που πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, σε γνωστό καφέ των Άνω Λιοσίων.

Την όμορφη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του ΕΥΝΙΚΟΥ και συνονόματος του Δημάρχου Φυλής Χρήστος Κ. Παππούς, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους και όλες μια καλή χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. Επεσήμανε επίσης ότι “Στην περιοχή μας έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε ανθρώπους που στηρίζουν ολόπλευρα τον Αθλητισμό”.
Η επιβεβαίωση των λόγων του ήρθε στη συνέχεια από τη δέσμευση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού ο οποίος ευχήθηκε πολλές νίκες και τύχη δίνοντας την υπόσχεση να είναι δίπλα στις προσπάθειες των Ομάδων και των Αθλητών τους. Ο Δήμαρχος καταλήγοντας αφιέρωσε το κομμάτι του στον Πρόεδρο του ΕΥΝΙΚΟΥ Χρήστο Κ. Παππού, σημειώνοντας πως “Είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αγάπη για τα νέα παιδιά, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον Αθλητισμό”
Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στην Γυναικεία και Αντρική Ομάδα, ο Ανεξάρτητος Δημ.  Σύμβ.  και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης και ο Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βασίλης Ντάκουρης. 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο