Σύνθεση


Σύμφωνα με τη συστατική πράξη του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” το Δ.Σ. αποτελείται από 15 μέλη, εκ των οποίων 6 Δημοτικοί Σύμβουλοι και 9 δημότες που έχουν σχέση με τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Σύμφωνα με την απόφαση 234/23-11-2021, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φυλής όρισε, τους κάτωθι ως μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΠΑΡΝΗΘΑ»:

Τακτικά Μέλη: οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αρβανιτάκη-Περισοράτη Ζωή-Βασιλική του Φώτιου , Αβράμης Σταμάτιος του Παναγιώτη, Δρόλιας Θεοδόσης του Γεωργίου, Σκαμαντζούρας Κων/νος του Ναπολέοντα και οι δημότες: Γκαργκάσουλα Ειρήνη του Γεωργίου, Αδάκτυλος Γεώργιος του Αναστασίου, Καραϊσκάκης Γεώργιος του Αναστασίου, Δημητρόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη, Παππούς Χρήστος του Κων/νου, Ξένου Χριστίνα του Δημητρίου, Λιάκουρα Πολυξένη του Κων/νου, Βλαχογιάννης Γεώργιος του Κων/νου Λιάσκος Γεώργιος του Βασιλείου.
Με την ίδια απόφαση εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου ο Μαυροειδής Γεώργιος -Στυλιανός του Σταματίου και στη θέση του Αντιπροέδρου ο Σονίδης Γεώργιος του Ευσταθίου.

Τα μέλη Δρόλιας Θεοδόσης και Σκαμαντζούρας Κων/νος , προέρχονται από την μειοψηφία.

Αναπληρωματικά Μέλη: οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Οικονομάκης Μιχαήλ του Ευσταθίου Σαρλάς Μαρίνος του Αργυρίου , Αντωνόπουλος Γεώργιος του Νικολάου, Βαδεβούλης Απόστολος του Τριαντάφυλλου, Λυχνάκης Αντώνιος του Ηλία, Μπαδήμας Χρήστος του Ευάγγελου και οι δημότες Μαλανδρίνος Θεοφάνης του Παναγιώτη, Πιερράκης Δημήτριος του Νικολάου, Ζουρίδης Μιχαήλ του Ιωάννη , Παππά Ελένη του Νικολάου ,Τσιούνη Δήμητρα του Γεωργίου, Κόλλιας Γεώργιος του Ιωάννη, Υφαντής Θεόδωρος του Θεοφάνους, Γούλα Γεωργία του Μιχαήλ, Πιπίνης Χρήστος του Μιχαήλ.
Τα μέλη Λυχνάκης Αντώνιος και Μπαδήμας Χρήστος , προέρχονται από τη μειοψηφία.

 

 

 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο