Υπερθέαμα η 7η Γιορτή της Γυμναστικής

Με ηχηρά ονόματα του Αθλήματος της Ενόργανης Γυμναστικής και ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από εξαιρετικούς Αθλητικού Συλλόγους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2023 στο κατάμεστο Κλειστό της Ζωφριάς, η 7η Γιορτή Γυμναστικής του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού “η Πάρνηθα”.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης έγινε η θεαματική παρέλαση των Αθλητών- Αθλητριών, που εισέβαλαν ανά Τμήματα στο χώρο, αποσπώντας τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Κάτι, που ακολούθησε και καθ’ όλη τη διάρκεια της Γιορτής όπου τα παιδιά των Αθλητικών Συλλόγων, παρουσίασαν, εξαίσιες ατομικές και ομαδικές επιδείξεις.

Οικοδεσπότες της Γιορτής, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής και φυσικά τα Τμήματα του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού που με προπονήτριες την Σοφία Σερέπα και την Αλεξάνδρα Κοντοθανάση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αναδεικνύοντας το υψηλό αθλητικό τους επίπεδο.
Ο Δήμαρχος κατά την έναρξη της Γιορτής είχε την χαρά να τιμήσει δύο εξέχουσες προσωπικότητες του Αθλήματος της Ενόργανης Γυμναστικής, τους οποίους και συνεχάρη με θερμά λόγια για το έργο τους.
Πρόκειται για τον Πρωταθλητή Ενόργανης Γυμναστικής και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη και τη Διεθνή Κριτή, Πρόεδρο Κριτών Γυναικών, μέλος της τεχνικής επιτροπής της ISF και Τεχνική Σύμβουλο της ΕΓΟ Φωτεινή Μέλλου.
Κοντά στα τιμώμενα πρόσωπα και στην εκδήλωση βρέθηκε επίσης, η Προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής Γυναικών, Μαργαρίτα Πέρρου.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Συλλόγου η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους διακεκριμένους καλεσμένους για την παρουσία τους κι απένειμε τα εύσημα σε όλους του αθλητές που έλαβαν μέρος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται στα πολυπληθή Τμήματα του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” απηύθηνε στις προπονήτριες Σοφία Σερέπα και Αλεξάνδρα Κοντοθανάση, ενώ ευχαρίστησε με εγκαρδιότητα, τους γονείς που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους κι έδωσαν στην 7η Γιορτή Γυμναστικής ηχηρό “παρών”!

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου και Θανάσης Σχίζας και ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Χριστοφιλάκης.

 

 

 

Κοινοποίηση...

Μετάβαση στο περιεχόμενο